WALT BEFORE MICKEY | RECENSION

Titta runt lite på Netflix och hittade den här filmen, Walt before Mickey, visste direkt att jag ville se den eftersom jag är engagerad i Disney filmer och ville veta lite mer om Walt Disney helt enkelt. 
 
| Genre: Biografi, Drama IMDB: 6.0 Utgivningsår: 2015 |
 
 
HANDLING: Vi får följa Walt Disney långt innan han skapade den välkända Musse pigg. Filmen tar upp en hel del om hans barndom, hur han älskade att rita och drömde om att bli en animatör. Walt försökte starta egna företag men dem gick i konkurs, han försökte allt men blev nertrampad av andra människor men ändå fortsatte han att kämpa tills han nådde sitt mål. Han träffade sin blivande fru genom sitt jobb, han träffade vänner som var fast med honom i vått och torrt och som fortsatte att jobba med animation långt efter Walt Disney gick bort. 
 
ÅSIKT: Tyckte filmen var helt okej, det var mer som en dokumentär. Rekommenderar dock inte den för alla, den var mer för Disney fanatiker, som mig själv. Man får se hur mycket Walt Disney får gå igenom och hur han fick idén till Musse pigg. Tyckte det var intressant att se hur animation fungerade på den tiden. Finns inte mycket mer att säga! Rekommenderar dock Saving Mr. Banks, det handlar om Walt Disney och författaren till Mary Poppins, det var en riktigt bra film!


Kommentera inlägget här:

Namn:

Blogg:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback