Uppdatering

Det har gått lite över en vecka sedan jag började med kortison behandlingen, schampot och den nya maten och jag märkte förbättringar redan första dagen. Han har knappt kliat sig, speciellt inte dem första dagarna. Ibland försöker han, men när jag ber honom sluta så gör han det. Han är inte röd längre och det ser ut som pälsen börja växa mer på dem drabbade områdena. Snart är jag klar med kortison behandlingen och nu ska han fortsätta äta purina maten i två månader, han älskar den ♥
 

Jessica Jones | Netflix

Började titta på Jessica Jones som är en netflix serie baserad på Marvel. Jag tycker ju om superhjältar och tänkte att den här serien kommer vara någonting för mig, Netflix egna serier brukar också vara sjukt bra. Är just nu på fjärde episoden och jag tycker verkligen om Jessica som karaktär, vet dock inte hur hon är i original serietidningen. Deras utseenden är inte alls lika och jag vet inte riktigt om krafterna stämmer heller. Det ser ut som hon kan flyga i serietidningen, men kan ha fel.
 
Genre: Action, Detektiv, Drama, psykologisk triller, IMDB: 8,4  Säsonger: säsong 2 är på gång.  

Wonder Woman | Suicide Squad

Det första jag såg när jag vaknade i morse var den exklusiva Wonder Woman trailern som min kompis hade länkat till mig. Jag visste inte ens att dem skulle släppa ut en trailer så snart! Filmen har ju premiär nästa sommar så det är ett tag dit. Blev överlycklig av att se den och jag var inte alls besviken. Det enda jag hoppas att dem ändrar innan filmen är klar är hennes ögonfärg, WW har blåa ögon. Färgskalan i filmen var ganska mörk, tycker att hennes dräkt ska vara lite mer färgglad, men annars är jag super taggad! 
 
 
Sedan så såg jag den officiella trailern for Suicide Squad, och jag blev verkligen förvånad över hur bra den var! Förmodligen den bästa jag sett på ett tag. Den hade komedi, action och våld i den. Harley Quinn och Jokern är mina absoluta favoriter, och jag tror att Jared Leto kommer vara min favorit joker, han påminner mig mer om den tecknade jokern som jag älskar.