Veckans tips!

Den här veckan tänkte jag tipsa om en serie som jag följde för några år sedan, och den serien heter Misfits. Misfits är en brittisk serie från 2009 som handlar om fem ungdomar som får göra samhällstjänst tillsammans när plötsligt en storm bryter ut och dem alla blir träffade av en blixt och får superkrafter. Serien är parodi av superhjältar, kan man säga. Den är väldigt rolig och ändå ganska mörk.
 
Misfits har fem säsonger, men jag tittade bara på tre av dem eftersom dem bytte ut skådespelarna, vilket jag och dem flesta som följde serien inte tyckte om. Även om dem bytte ut skådespelare så rekommenderar jag verkligen dem tre första, dem är roliga, lite fucked up och ja britter gör bra serier det är det enda jag kan säga. 
 

Digimon är tillbaka

Är en vecka försenad med det här inlägget, men har jobbat ganska mycket och bara tagit det lugnt. I alla fall, Digimon som vi alla säkert tittat på någon gång under vår barndom har äntligen kommit tillbaka, efter 15 år! Innan sommaren så fick vi höra nyheterna, jag blev så glad eftersom Digimon var en stor del av min barndom, jag har alltid gillat den mer än Pokémon. Digimon Adventure Tri som den heter utspelar sig några år efter att dem Digidestinerade hade kommit till Digivärlden, nu är dem alla några år äldre. 
 
 
Det kom ut fyra episoder på en gång, jag tittade så klart på dem alla och kan ungefär säga att serien är helt okej, ingenting speciellt, men den har inte riktigt kommit igång ännu så jag kommer förmodligen ändra min åsikt med tiden. Animationen är bättre än jag trodde, var lite skeptisk först men dem har gjort ett bra jobb. Jag längtar till resten av episoderna kommer ut. 
 
Så här ser dem ut nu, för er som inte kommer ihåg. Karaktärerna ser lite mer verklighetstrogna ut nu, speciellt deras kläder, färgerna är inte lika starka och står inte ut lika mycket. 
 
 

Disney tårtor

Jag hittade en youtuber för några veckor sedan som gör jättefina Disney tårtor! Tänkte dela med mig av några av mina favoriter.