WALT BEFORE MICKEY | RECENSION

Titta runt lite på Netflix och hittade den här filmen, Walt before Mickey, visste direkt att jag ville se den eftersom jag är engagerad i Disney filmer och ville veta lite mer om Walt Disney helt enkelt. 
 
| Genre: Biografi, Drama IMDB: 6.0 Utgivningsår: 2015 |
 
 
HANDLING: Vi får följa Walt Disney långt innan han skapade den välkända Musse pigg. Filmen tar upp en hel del om hans barndom, hur han älskade att rita och drömde om att bli en animatör. Walt försökte starta egna företag men dem gick i konkurs, han försökte allt men blev nertrampad av andra människor men ändå fortsatte han att kämpa tills han nådde sitt mål. Han träffade sin blivande fru genom sitt jobb, han träffade vänner som var fast med honom i vått och torrt och som fortsatte att jobba med animation långt efter Walt Disney gick bort. 
 
ÅSIKT: Tyckte filmen var helt okej, det var mer som en dokumentär. Rekommenderar dock inte den för alla, den var mer för Disney fanatiker, som mig själv. Man får se hur mycket Walt Disney får gå igenom och hur han fick idén till Musse pigg. Tyckte det var intressant att se hur animation fungerade på den tiden. Finns inte mycket mer att säga! Rekommenderar dock Saving Mr. Banks, det handlar om Walt Disney och författaren till Mary Poppins, det var en riktigt bra film!

IKEA TRIP

 
I helgen åkte jag och några kompisar till Ikea, vi shoppade loss, standard när man handlar där! Jag försökte hålla en budget men failade så klart. Jag älskar Ikea, nästan allting jag äger är därifrån, men det är lätt värt med tanke på priset. Jag köpte ett par kuddfodral (grå, vit och den mörkgråa) sen en innerkudde. Jag älskar växter har massa vid fönstret därför tänkte jag köpa en liten som jag kan ha bredvid sängen, det blir lite mer färg också. Jag hade planerat också att köpa ett klädställ då alla mina tröjor blir skrynkliga i byrån, orkar inte vika allt.
 
Är i överlag nöjd, ville dock köpa lite tavelramar och köpa affischer som jag kan ha på väggen, det är så tomt men är så petig med sådant. Det är så mycket jag vill ändra i mitt rum, men tänker att det inte är någon idé då jag måste planera på att flytta hemifrån. 
 
 
Växt: 29kr | Kruka 15kr | Vit & grå kuddfodral: 39kr | Mörk kuddfodral: 59kr | Klädställ: 129kr 

Skönheten och Odjuret | Teaser trailer

Längtat efter att få se någon form av trailer till filmen, och det fick vi, äntligen! Man ser inte mycket av den, men musiken känner man definitivt igen. Jag älskar Emma Watson och tror att hon kommer bli en perfekt Belle, lika smart och vacker som henne. 
 
 
Här är förresten en bild på alla skådespelare som medverkar i filmen. Väldigt många välkända ansikten, tror att filmen kommer bli bra!