The Intern | Recension

Som sagt så har jag legat sjuk och vad gör man när man är sjuk? Jo, man tittar på massa filmer/serier eftersom man inte har något bättre för sig. Jag bestämde mig i alla fall för att se på The Intern med Robert De Niro och Anne Hathaway i huvudrollerna. Jag hade sett filmen på reklam och ville så klart se den så fort jag fick chansen. 
 
HANDLING: Filmen handlar om 70-åriga Ben Whittaker som är pensionerad änkeman som är bosatt i NY. Men enligt Ben så är inte pension så roligt som det låter så han bestämmer sig för att skriva upp sig som en praktikant på ett online klädföretag ägd av Jules Ostin, (Anne Hathaway). Där kan Ben bevisa att han inte bara är en pensionär utan har mer att erbjuda. 
 
ÅSIKT: Jag tyckte om filmen, även om det var en sådan film som är ganska "förutsägbar". Den var mysig, och rolig. Det enda negativa jag har att säga om den är att den kändes lite för utdragen. 

Finska julstjärnor

Då har man gått och blivit sjuk, som alla andra kan man väl säga. Börja med halsont, huvudvärk, värk i kroppen, har dock ingen feber, har det typ aldrig. Var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet, vilket suger men sådant är livet. Har haft sjukt tråkigt, men har inte orkat blogga. Tänkte nu i alla fall dela med mig av det bästa med finsk jul, (förutom julbordet) finska julstjärnor. Dem är väldigt enkla att göra, och goda förståss. Det enda du i princip behöver är, smördeg, plommonfyllning och vaniljsocker. 
 

Fantastic beasts and where to find them

HUR KUNDE JAG GLÖMMA ATT SRKIVA OM DET HÄR? Fråga mig inte, men jag har vetat ett tag att J.K Rowling tänkt att släppa ut någonting efter att Harry Potter serien tog slut. Jag vet inte mycket om den här boken faktiskt förutom att det verkar utspela sig innan Harry Potter. Här är en teaser trailer, oh man the feels.