3. En bok jag kan läsa om och om igen

Jag har faktiskt ingen speciell bok jag kan läsa om och om igen, har faktiskt inte läst på två år vilket är sjukt med tanke på att jag brukade läsa nästan varje dag. Jag har läst ganska mycket speciellt bokserier som Harry Potter, Hungerspelen och många fler. Jag älskar att köpa böcker men glömmer alltid bort att börja läsa dom. Jag tror den senaste jag läste var första boken från The mazer runner serien, ska börja på andra boken men det har tagit två år för mig. Måste börja läsa igen, i alla fall ett kapitel om dagen så jag kommer in igen i det. 
 
 
Jag älskade dock Coraline, både filmen och boken. Jag läste en annan bok skriven av Neil Gaiman som heter The graveyard book, väldigt bra och annorlunda precis som Coraline. Sen så är filmen rätt så creepy. 

2. Tre random låtar

Tänker inte ta tre random låtar, utan jag ska välja tre låtar som jag lyssnar på mest just nu, från tre olika artister.
 
 
 
 

30 dagar | 20 Juni | Jag

Fick idén från Ida's blogg, tyckte det lät roligt och kanske ett sätt för mig att börja blogga mer igen. 
 
 
Jag: En 23-årig tjej som är bosatt i Örebro sedan hösten 99, innan det bodde jag i Finland. Jag bor hemma med mina tre bröder och min hund Riki och jobbar inom vården för tillfället som timvikarie. Jag har sju syskon, och fem syskonbarn. Mina föräldrar är fortfarande lyckligt gifta och jag har en stor släkt i Finland som jag hälsar på då och då. 
 
Intressen: Jag är intresserad av språk, speciellt Japanska, Ryska och Tyska. Jag älskar att resa och ta bilder, speciellt på min hund. Jag har en stor passion för filmer, tv-serier och anime. Har sen länge tyckt om att rita, men tappar lätt motivationen men det stoppar mig inte från att skissa massa random saker överallt.