The legend of Wonder Woman (2015)

Jag har aldrig läst serietidningar, aldrig riktigt fattar vart man ska börja? Det finns ju originella från 50-talet sen nya versioner och så klart dem som utspelar sig i olika dimensioner, på grund av det så har jag aldrig orkat ta tag i att läsa något. Men nyligen så hittade jag den nya Wonder woman serien som handlar om hennes uppväxt i themyscira och hennes kamp om att få komma ut i den riktiga världen. Jag blev ju så klart intresserad då jag älskar Wonder Woman, hon har varit min favorit superhjälte sen jag började titta på Justice League som liten.
 
Jag tycker att WW eller Diana prince som är hennes alter ego är en bra förebild för unga tjejer, hon är en feminist som står för jämlikhet. Hon slåss för det hon tror är rätt, inte konstigt att hon är en av dem populäraste superhjältarna. Jag var så glad att hon skulle vara en del av Batman vs Superman, men ännu gladare när dem avslöjade att hon skulle få sin egna film! 2016-2017 kommer vara ett bra år.
 
| Genre: Action, Äventyr, DC comics Utgivningsår: 2015 Kapitel: 14 och den fortsätter |
 
Den här serien är relativt ny, kom ut på slutet av förra året. Jag läser den online, på hellocomic.com ta gärna en titt finns flera serier där. Jag tycker om stilen på den, och det är kul att veta lite mer om WWs bakgrund och uppväxt. Jag vet en del redan då jag har följt henne länge men spännande att läsa en serie för en gångsskull.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Blogg:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback