Trailers

En lista på filmer som jag längtar till att se. Det finns ju andra filmer som jag vill se men dem har inte fått någon trailer ännu. 
 
Ip Man 3 - Om ni inte har sett dem andra två filmerna, se dem omedelbart, jag har själv sett om dem två gånger. Jag är så taggad på den här filmen, är dock lite skeptisk när det kommer till Mike Tyson. 
 
 
Dawn of Justice - Taggat för den här filmen i snart två år! Superman Batman och Wonder Woman tillsammans, it's about time!
 
 
Suicide Squad - DC levererar! Älskar Jokern och Harley Guinn, ska bli kul att se hur Jared leto blir som Jokern. Jag tror att han kommer göra ett bra jobb, många var ju skeptiska över Heath Ledger som Jokern i början. 
 
 
Deadpool - Okej jag ska ge lite kärlek för Marvel, Deadpool och X-men är ju mina favoriter från dem. Ryan Reynolds är redan en bra skådespelare och han passar perfekt som deadpool. 
 
 
Zoolander 2 - Okej nu kommer lite komedi. Jag älskar Zoolander, vad mer kan man säga?
 
 
The Jungle Book - Jag har aldrig tyckt om Djungelboken, men det ska ändå bli spännande att se en live action film av den. Vad jag vet så kommer lite mer Disney filmer, Alice through the looking glass, vilket jag inte ville dela med mig av då jag inte tyckte om den första filmen, men Cinderella som kom ut i år var väldigt bra så jag tror att Disney kan leverera. Skönheten och Odjuret är ännu en film som Disney har lovat ska bli av och ingen annan ska spela Belle än Emma Watson. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:

Blogg:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback